Masaj

Ai grijă de corpul tău pentru ca e singurul loc unde va trebui sa trăieşti” – Jin Rohn

Corpul este templul tău, iar Happy Profile a creat locul ideal unde să ai grijă de acest templu preţios. Serviciile nostre ofera o varianta extraordinara de a-ţi îmbunătăţi  sănătatea, aspectul fizic şi calitatea vieţii.

Ştii că stresurile, gândurile negre, grijile contractă muşchii? Trupul resimte starea psihică şi reacţionează în aceeaşi măsură? Ne place să ne atingem. Suntem fiinţe tactile, senzuale. Percepem lumea prin simţuri, iar dintre toate, pipăitul reverberează cel mai profund în fiinţa noastră. Atingerea naşte plăcere, stare de pace, autoacceptare. Este un mod de a ne oferi relaxare, de a dizolva tensiunile. O experienţă de explorare şi deschidere faţă de tine însăţi.

Doarece nu ştim cu ce să începem atunci când vine vorba de sănătatea şi relaxarea trupului, bazându-ne pe adevăruri demonstrate de sute de ani şi pe descoperiri recente dar absolut sigure, într-o combinaţie unică de vechi şi nou, îţi oferim alternative de relaxare naturale şi sigure folosind tehnici de stimulare a minţii şi a corpului în mod natural şi firesc.

Te ivităm să te bucuri de relaxare într-un cadru destinat exlusiv relaxării pentru trup şi minte!